14/02/2018

Delebolig i Himmerland

Golfhuset på Himmerland Golf & Spa Resort, byder på masser af plads til at nyde familie og venners selskab.

Ferieboligen er fuldt møbleret og består af: 
Køkken, badeværelse med bruser, spisebord med stole, stue med sofa og sofabord, privat terrasse med havemøbler og en privat parkeringsplads.
Husets TV pakke udbydes af Yousee og der kan vælges mellem 3 stk. Der er tilkoblet en hurtig internetforbindelse og der er mulighed for IP telefoni. 
Husene er elopvarmet og i huset er der elkomfur, emhætte og køleskab med frostboks. 

Om Himmerland Golf & Spa Resort

Huset ligger midt i den smukke og fredfyldte himmerlandske natur, dog stadig i en bekvemmelig afstand til alle resortets faciliteter — især til de fantastiske golfbaner.
Nyd livet på golfbanen eller nyd alle de attraktive faciliteter der hører til Golf & Spa Resortet - alt imens du ser din formue vokse på 10 år, alt afhængig af om priserne på golfboligerne vil stige i Danmark.
Husejerne har en masse fordele, heriblandt at kunne spille på Europatour Banen, BackTee Cource eller blot tage en afslappet runde på parkbanen Garia Course.
Resortet byder også på flere lækre restauranter såsom P.O.L.O. Brasseriet eller Skybar med den smukke udsigt. Der er rig mulighed for et bredt udvalg af kulinariske oplevelser på højt niveau, imens du kan nyde den helt fantastiske golf livsstil.
Klubben sørger for et væld af matchformer og VIP afdelingen tilbyder et fordelagtigt netværk.
For de ikke-fantastiske ”golfere” er der et stort badeland med adgang til Wellness og spa, 8 bowlingbaner, Fit & Sund Fitness, Cykling, Løberuter, Spillerum, m.m.

Pris og ejerskab

Prisen for ejendommen er 1.100.000 kr.  Inkl. handelsomkostninger.
Hver investor overtager 1/4 del af ejerselskabet, til en pris på 275.000 kr. og en forpligtelse til løbende at indskyde penge til driften af boligen, som anslås til at udgøre mellem 800 -1000 kr. pr. mdr. pr. investor. 
Du vil som investor have 2 måneders råderet om året, hvoraf højsæson fordeles mellem investorer.

 

Besigtigelse

Det vil være naturligt at se området og ejendommen før der investeres, du er derfor velkommen til at kontakte CC Ejendomme Køge, for at aftale nærmere.
TEL+45 56635007 eller skriv direkte til Carl Christensen på e-mail: cc@ccejendomme.com