14/02/2018

Delebolig på Costa del Sol

 

Delebolig adresse:
Calle Capitain, 4 cito res. El Pirata no. 59
29400 Estepon

Ferieboligen er beliggende i 1. række ud til vandet og med en skøn udsigt over Middelhavet. Den ligger i det populære område ”El Pirata” i Estepona, som er en flot ferieby, beliggende blot 20 minutters kørsel fra Marbella i Costa del Sol.

Området er lige blevet renoveret og forbundet med Estepona med en helt ny ”board-walk”, hvilket giver umiddelbar adgang til alle Esteponas herligheder.
Boligen som i alt er på 125 m2, har en dejlig 30 m2 stor gårdhave.
I stueplan indeholder den køkkenalrum med spisebord og sofagruppe, til brug for op til 8 personer samt gæste toilet. Derudover er der et dejligt soveværelse med en dobbeltseng. 
Fra stueplan går der 2 trappeopgange til 1. sal, hvor man kommer til yderligere 2 soveværelser, med dobbeltsenge. Begge soveværelser har udgang til den store tagterrasse med panoramaudsigt over Middelhavet. Til alle tre soveværelser hører eget toilet med bad.

Investeringskonceptet

Nyd livet i sydens blændende sol og se din formue vokse henover 10 år, alt afhængig af om priserne på ferieboliger vil stige i Spanien.
Efter en periode med afmatning på ferieboligmarkedet i Spanien, er der igen kommet øget investeringslyst på dette marked.
Du Investerer i  et udenlandsk selskab sammen med op til 5 andre investorer, hvor selskabet ejer og driver den velbeliggende feriebolig ved ”The new golden Mile”, Estepona, på Costa del Sol. Alle 6 deltagere får dispositionsret over boligen i 2 måneder om året. Investorerne betaler blot 50% i leje af boligen i forhold til markedslejen i området. 

Dispositionsretten fordeles 1 måned i hver feriesæson og der sker rullende omfordeling af perioder, løbende hvert år. Lejeindtægterne giver en positiv drift i boligen, således investorerne løbende kan afvikle på selskabets lån, og dermed opnå en solid opsparing.

Initialinvesteringen andrager EUR 30.000 pr. investor                                                 
Løbende indbetalinger andrager ml. EUR 400 pr. måned.

 

Pris og ejerskab

Prisen for ejendommen er EUR 950.000 incl. handelsomkostninger.
Hver investor overtager 1/6 del af ejerselskabet, til en pris på EUR 30.000 og forpligter sig derudover til løbende at indskyde penge til driften af boligen, som anslås til at udgøre Euro 400 pr. investor pr. måned.

 

Besigtigelse

Det vil være naturligt at se området og ejendommen før der investeres, du er derfor velkommen til at kontakte CC Ejendomme Køge, for at aftale nærmere.
TEL+45 56635007 eller skriv direkte til Carl Christensen på e-mail: cc@ccejendomme.com