Den løbende administration

Den løbende administration

At eje en feriebolig i udlandet medfører ofte en del udfordringer – alene af den grund at det kan være besværligt at klare selv daglig dags problemer grundet distancen. 

Ved at eje en ”Delebolig” er der sikkerhed for den daglige vedligeholdelse og administration af din feriebolig. Og derved sikrer det at når man tager afsted til sin feriebolig er der en sikkerhed for at boligen altid fremstår i samme stand som da man forlod den sidste gang.  

Du oplever hvordan alle de administrative opgaver inklusiv vedligeholdelse af boligerne ikke er dit ansvar. Du ved du kan tage af sted og bare nyde ferien sammen med din familie uden at skulle starte ferien med at klare praktisk forhold omkring din feriebolig. 

CC Ejendomme Køge har stor erfaring med salg af ferieboliger i udlandet. Og konceptet blev i sin tid startet til vores eget brug, og derigennem konstaterede vi, at der var flere der var interesserede i netop at eje en feriebolig i udlandet. Vi konstaterede et stort behov for en ny bedre og meget nemmere måde at eje feriebolig på. Ved at stå for køb, administration, vedligeholdelse og gensalg, for et fællesskab af 6 ejere, får alle ejerne i foreningerne meget mere for pengene, og slipper samtidig for alt besværet.

Administrationsaftalen mellem det enkelte Delebolig selskab og ”CC ejendomme Køge" tegnes for en periode på minimum 3 år. Herefter står det Ejerforeningen frit for selv at overtage administrationen eller lave en aftale med en anden administrator. Vores målsætning er at vi gennem et højt service- og informationsniveau, sikrer at vi også er det fortrukne valg for den fremtidige administration.