Om os

Grundlægger:

Carl R. Christensen - Calle - er grundlægger og direktør i ejendomsselskabet CC Ejendomme Køge ApS. Carl R. Christensen har beskæftiget sig med ejendomme siden 1980, hvor han købte sin første ejendom i en alder af blot 21 år, og siden har han arbejdet med ejendomsudvikling.

Carl R. Christensen har ligeledes mere end 20 års erfaring med udvikling og opførelse af bygninger til dagligvarebutikker. Har bl.a. opført ca. 20 af slagsen, senest Aldi i Slagelse på Idagårdsvej, samt Superbest og Jem og Fix i Haslev og to butikker på Prins Jørgens Alle 2 i Vordingborg med 10 ejerlejligheder på 1. sal. Carl R. Christensen største projekt har været Den Hvide By i Køge, hvor han har stået for udviklingen af den oprindelige ”Codan Gummi Fabrik” et område på 285.000 kvm., som i dag fremstår som et meget attraktivt erhvervsområde med mere end 100 erhvervslejemål.

Firmaets domicil er på Søndre Allé 2 i centrum af Køge By. En ejendom som selskabet har erhvervet i 2015 og istandsat til et moderne og kundevenligt administrationshus og ejendomskontor.

Carl R. Christensen er uddannet i den finansielle verden og har arbejdet i bankmiljøet i mange år, bl.a. som bankdirektør i Roskilde Bank og Jyske Bank. Carl R. Christensen har ligeledes altid været aktiv i sportsverdenen, dels som træner og dels som leder og han kender betydningen af et godt netværk og frivilligt arbejde. Carl R. Christensen er bestyrelsesformand i Team Sydhavsøerne A/S, som han selv har været medstifter af for 11 år siden. Han har også en fortid som adm. Direktør i Herfølge Boldklub, samt som træner og bestyrelsesmedlem i Køge Håndbold Klub.

CC Ejendomme administrerer mere end 70 ejendomme og op imod et par hundrede lejemål, primært indenfor erhverv. Selskabet tilbyder alt indenfor ejendomsadministration- og udvikling, samt formidling af ejendomme og assistance med udviklingsprojekter. Udførelse/gennemførelse af byggesager dels egne men også for andre.

Udover Carl udgøres firmaet af et administrationsteam, Susanne Juul Mortensen, Listbeth Hansen, Pia Andersen, og seneste skud på stammen - Rikke Vang, samt en overordnet controller der varetager controlling af ejendomsselskaber og udviklingsprojekter. Vi har to medarbejdere, Lars Jensen og Jens Nielsen, der fungerer som viceværter og udfører facility management på ejendommene. Firmaet arbejder sammen med en stor række af lokale håndværkerfirmaer ved udførelse af byggeopgaver.

Idégrundlag for CC Ejendomme:
• At være bredt funderet inden for ejendomsadministration, udvikling og formidling.
• At være alsidig og bredt favnende indenfor alt med ejendomme og selskaber og ikke mindst kende grænsen for, hvornår deciderede rådgivere skal implementeres.
• At være på forkant med situationen.

Samarbejdspartnere:

Selskaber og foreninger – ejendomsadministration:
Ejendomsselskabet Den Hvide By ApS
Selandia Investment ApS
Lasti ApS
E/F Den Hvide By
G/F Den Hvide By
E/F Kureers Gård
EF Strandgade 39-41

Penge- og realkreditinstitutter:

Handelsbanken
Jyske Bank
Nordea
Nykredit
Realkredit Danmark

Revision:

Tommy Jensen Revision
Addere Revision
Peter Nielsen

Advokat:

DreistStorgaard Advokater, Adv. Søren Storgaard

Arkitekt og ingeniør:

Arkitekt Peter Bjørkmann
Ingeniør Anders Strange
Bygningskonstruktør M.A.K. Martin Joost

Netværk:

Team Sydhavsøerne
Himmerland Golf & Spa Resort
Køge Golf Klub
HB Køge